EN LØSNING FOR HVERT ET VINDUE

Telefon: 46 35 18 36

Mail: info@magnild-gardiner.dk

​Luxaflex gardiner og persienner

​Mangler du gardiner eller persienner i topkvalitet, som passer perfekt til dine vinduer og døre? Så skal du overveje at vælge Luxaflex. Luxaflex kan tilbyde et stort udvalg af stilfulde gardiner til konkurrencedygtige priser, hvor kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed er i fokus.

Vi forhandler selv et stort udvalg af gardiner og persienner fra Luxaflex, så befinder du dig i Køge, Taastrup, Hedehusene, Lejre eller omegn, kan du med fordel kigge forbi vores inspirationshus i Roskilde og se vores udvalg. Bor du et andet sted på Sjælland, eller ønsker du at se gardinerne i din egen bolig, kan du også bestille vores gardinbus.

Vælg mellem mange forskellige varianter

Alle vinduer kan kræve hvert sit gardin og derfor kan Luxaflex være en stor fordel her, da de tilbyder mange forskellige varianter. Uanset hvilken form vinduet har, og uanset placeringen, fås en professionel gardinløsning, som matcher dine krav. Om du har brug for gardiner til skråvinduer, gulv til loft-vinduer, vippedøre eller loft har Luxaflex de gardiner og persienner, som du skal bruge. Læs mere om de forskellige produkter her:​

5 års garanti på Luxaflex-produkter

Vi tilbyder 5 års garanti på alle gardiner og persienner fra Luxaflex. Desuden kan du med Luxaflex vælge imellem flere forskellige smarte betjeningssystemer, som betyder, at du kan vælge den løsning, som passer bedst til dig. Produkterne fra Luxaflex tilbyder alt fra motoriserede systemer til snorløse alternativer. Hermed kan du f.eks. slippe for at have de lange snore liggende på gulvet.

Produkterne fra Luxaflex gør dit hjem både smukt og endnu mere funktionelt. Udvalget af produkterne er eksklusivt og bredt, da du både kan vælge mellem mange farver og materialer. Valget af gardiner er en stor del af indretningen, så tag et godt valg og lad os hjælpe dig med dine nye Luxaflex-produkter. Vi kan hjælpe dig, uanset om du er til den minimalistiske stil eller til noget mere traditionelt og farverigt.

​​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller yderligere information

Bestil et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen og få gode råd og vejledning til dit gardinkøb. Du er også meget velkommen til at besøge vores flotte butik i Roskilde og høre mere om Luxaflex®. Desuden kan du altid fange os på telefon 46 35 18 36 eller på e-mail info@magnild-gardiner.dk, hvis du ønsker en pris eller et uforpligtende tilbud. 

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fabriksvænget 18 , 4130 Viby Sj., +45 46 35 18 36, info@magnild-gardiner.dk 

Copyright © 2023 Magnild-gardiner.dk All Rights Reserved