EN LØSNING FOR HVERT ET VINDUE

Telefon: 46 35 18 36

Mail: info@magnild-gardiner.dk

​Ferie lukket fra 13/7 til og med 27/7.

​Luxaflex gardiner & persienner

​Mangler du gardiner eller persienner i topkvalitet, som passer perfekt til dine vinduer og døre?

Så skal du overveje at vælge Luxaflex. Luxaflex kan tilbyde et stort udvalg af stilfulde gardiner, hver kvalitet, sikkerhed brugervenlighed er i fokus.

Alle vinduer kan kræve hver sit gardin og derfor kan Luxaflex være en stor fordel her, da de tilbyder mange forskellige varianter. Uanset hvilken form som vinduet har og uanset placeringen fås en professionel gardinløsning, som matcher dine krav. Om du har brug for gardiner til skråvinduer, gulv til loft vinduer, vippedøre eller loft har Luxaflex de gardiner og persienner som du skal bruge. Læs mere om de forskellige produkter her:

5 års garanti på Luxaflex produkter

Desuden kan du med Luxaflex vælge imellem flere forskellige smarte betjeningssystemer, som betyder at du kan vælge den løsning som passer bedst til dig. Produkterne fra Luxaflex tilbyder alt fra motoriserede systemer til snorløse alternativer. Hermed kan du f.eks. Slippe for at have de lange snore liggende på gulvet.

Produkterne fra Luxaflex gør dit hjem både smukt og endnu mere funktionelt. Udvalget af produkterne er eksklusivt og bredt, da du både kan vælge mellem mange farver og materialer. Valget af gardiner er en stor del af indretningen, så tag et godt valg og lad os hjælpe dig med dine nye Luxaflex produkter. Vi kan hjælpe dig om du er til den minimalistiske stil eller er til noget mere traditionelt og farverigt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Bestil et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen og få gode råd og vejledning til dit gardinkøb. Du er også meget velkommen til at besøge vores flotte butik i Roskilde nær Køge og København på Sjælland og høre mere om Luxaflex®. Desuden kan du altid fange os på telefon: +45 46 35 18 36 eller på mailen: info@magnild-gardiner.dk.

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Københavnsvej 77, 4000 Roskilde, +45 46 35 18 36, info@magnild-gardiner.dk

Copyright © 2013 Magnild-gardiner.dk All Rights Reserved