EN LØSNING FOR HVERT ET VINDUE

Telefon: 46 35 18 36

Mail: info@magnild-gardiner.dk

Terrassemarkiser / knækarmsmarkiser

Terrassemarkiser / knækarmsmarkiser anvendes, hvor der ønske et stort udfald (helt op til 4,0 m), og der ønskes fri passage under markisen. Knækarmsmarkisen er selvbærende og kan anvendes i stort set alle stillinger.

Bor du i Lejre, Køge, Taastrup. Hedehusene eller omegn, kan du med fordel kigge forbi vores gardinbutik i Roskilde og se vores udvalg af markiser.

Vælg den rette markise til huset

Terrassemarkiser / knækarmsmarkiser anvendes til terrasser, altaner og butikker. Valget af markiser er et samspil af flere faktorer, herunder husets arkitektur, placering på huset, monteringsmuligheder samt størrelse. Det er alle faktorer, som er afgørende for valg af designet på markise samt markisemodel.

De mange modeller, som vi kan tilbyde, vidner blot om det komplekse i at finde den rette model til det rette formål. Alle modeller har hver deres specialitet, mulighed for størrelse, mulighed for fleksibel beslagplacering osv.

Vi står til rådighed for den optimale løsning af din terrassemarkise.

Magnild producerer også markiser til store arealer, der skal overdækkes, til billige priser.

Markiserne er delt i to, som er sat sammen og drives af en motor. Imellem de to markiseduge er et rullegardin monteret mellem kassetten og forbommen, således at det følger med ud og lukker hullet mellem de to duge. Derved opnås et totalt overdækket areal.

Vi kan seriekoble model 6700 og 6740 til henholdsvis 13 og 14 meter i længden og med udfald op til 350 cm.

Acrimo 6700, 6705 og 6710 kan desuden leveres med indbygget rullegardin i frontprofil.

Kontakt os og hør mere om vores terrassemarkiser

Kontakt os i dag på telefon 46 35 18 36 eller på e-mail info@magnild-gardiner.dk for at høre mere om terrassemarkiser eller for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud.​

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fabriksvænget 18 , 4130 Viby Sj., +45 46 35 18 36, info@magnild-gardiner.dk 

Copyright © 2023 Magnild-gardiner.dk All Rights Reserved