EN LØSNING FOR HVERT ET VINDUE

Telefon: 46 35 18 36

Mail: info@magnild-gardiner.dk

Produktegenskaber ved markise dug

En markisedug er et produkt, som har en stor ydeevne/brugsværdi. Trods det er der, i henhold til de tekniske muligheder i dag samt miljøkrav, sat grænser for deres perfektion. Bestemte forhold ved en markisedug, som af lægmand af og til kan påtales, kan selv de nyeste produktions og forarbejdningsteknikker ikke undgås. Sådanne forhold indskrænker ikke markisens holdbarhed eller brugsværdi. For at modvirke overraskelser, vil vi for god orden skyld som forbrugeroplysning gøre opmærksom på følgende:

Knækfolder

Trods største omhu ved forarbejdning af en markisedug kan der, specielt ved lyse farver, opstå overfladeeffekt (pigmentforskydninger) i folden, som i modlys virker lidt mørkere (som snavsstriber) eller som lyse striber.

Bølgeeffekt

Er små bølger, som kan forekomme omkring sammensyninger, sømme samt på banerne. Bølgeeffekten kan være mere eller mindre synlig, men kan ikke helt undgås, da dugen ligger dobbelt ved søm og sammensyning/svejsning.

Bestandighed mod regn

Markisestofferne er imprægneret vandafvisende (ikke vandtæt) og kan modstå en let, kort regn, når hældningen af dugen er minimum 15–20 grader. Ved stærkere og længere regn skal markisen køres op/ind for at undgå skader. En markisedug, som er rullet op i våd tilstand, bør snarest mulig køres ud igen for tørring af dugen.

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fabriksvænget 18 , 4130 Viby Sj., +45 46 35 18 36, info@magnild-gardiner.dk 

Copyright © 2023 Magnild-gardiner.dk All Rights Reserved