EN LØSNING FOR HVERT ET VINDUE

Telefon: 46 35 18 36

Mail: info@magnild-gardiner.dk

LuxaFlex PowerView gardiner

Luxaflex Powerview gardiner er den nye innovative måde at have motoriserede gardiner i dit hjem. 

Det fungerer som et trådsløst system som giver dig muligheden for at styre gardinerne i hele hjemmet med ét tryk. Da det fungerer igennem en app kan du selv styre dine gardiner når du ikke er hjemme.

Du kan sætte standardstillinger til, som automatisk vil styre gardinerne. Hvis du hellere vil styre det manuelt efter behov, kan du oprette dine egne indstillinger som f.eks. "cosy light" og "working light".

​Intelligent og energieffektivt system

Luxaflex Powerview er et super intelligent system. Det kan sættes til at arbejde efter solopgang og solnedgang og udregner derefter selv tidspunkterne. På den måde sørger systemet selv for at udnytte solenergien til det højeste.

Ligegyldigt omm du vil styre alle rum på én gang, eller du vil have nogle rum styres separat kan du gennem app'en bestemme det. Alt ved indstillingerne kan rettes til så du får nogle motoriserede gardiner der passer lige til dine ønsker og behov.

Unikt udtryk

Med Luxaflex Powerview kan du også få gardiner med et unikt udtryk. Du kan vælge imellem en masse forskellige designs og farver. På den måde for du et sæt flotte og personlige motorisede gardiner i dit hjem. Derudover er batteripakken skjult bag overlisten så den ikke er synlig.

​Kontakt os på telefon 46 35 18 36 eller e-mail info@magnild-gardiner.dk, eller tag et smut forbi vores store showroom i Roskilde nær København & Køge for at høre mere om dine muligheder med Luxaflex Powerview.

Få et uforpligtende tilbud på Luxaflex gardiner

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fabriksvænget 18 , 4130 Viby Sj., +45 46 35 18 36, info@magnild-gardiner.dk 

Copyright © 2023 Magnild-gardiner.dk All Rights Reserved