EN LØSNING FOR HVERT ET VINDUE

Telefon: 46 35 18 36

Mail: info@magnild-gardiner.dk

Screens / udvendige rullegardiner

Acrimo Screen er et udvendigt rullegardin, som hæves og sænkes parallelt med ruden/ vinduet. 


Screen yder effektiv beskyttelse mod solvarme og lysreflekser, og sikrer et godt inde miljø. Screen er meget effektiv og holder op til 85 % af det direkte sollys og varme ude, idet Screen dugen reflekterer solstrålerne før de når glasset.


Screen udmærker sig ved:​

  • ​Lille indbygningsmål.
  • Tillader visuel kontakt til omverdenen.
  • Reducerer solvarmen og lys refleksionen effektiv for de fleste formål, idet den dækker glasarealet totalt.
  • Er ikke permanent - Kan køres op efter behov.
  • Enkelt (økonomisk) montering.
  • Halvtransparent, holdbar PVC- belagt glasfiberdug.

Produktbeskrivelse screen 1000

Profil

Acrimo Screen 1000 (udvendig rullegardin/solgardin) er med sit lette og enkle monterings-system en moderne solafskærmning, som med minimale indbygningsmål kan benyttes under næsten alle forhold.

Acrimo Screen 1000 glasfiberdug reflekterer solindfaldet indtil 85 %. Dugen giver et blændfrit lys i lokalerne, tillader udsyn samtidig med at den beskytter mod indblik og sikrer luftcirkulationen

Dug

Acrimo Screen 1000 glasfiberdug er belagt med svært brændbart PVC-belægning og har højfrekvens-svejsede kanter med specialbelagt tekstilbånd. Desuden er dugen brudfast og forstærket, hvilket gør den modstandsdygtig over for vejr og forrådnelse. Farveægtheden kan også måle sig med de skrappeste krav til kvalitet. Dugen leveres standard grå (lys side mod glas) (dessin S 0801).

Metaldelene er antikorrosive, og kræver derfor ingen vedligeholdelse. Profiler leveres standard i alu. eller hvidlakerede. Andre farver på profiler og dug kan leveres mod tillæg i pris og leveringstid.

Produktbeskrivelse 1080VS vindstabil screen

Generelt

Acrimo 1080 VS og 1980 VS Vind Stabil Screen er et nyt screen system med på svejset vulst i dugkanten, således at dugen bliver fastholdt i sidestyret. Dette giver en utrolig vindstabil screen. Acrimo VS udmærker sig ved at have et dækningsareal på op til 16 m2. Acrimo VS er testet og godkendt til Vindklasse 3 i henhold til DIN EN 13561.

Acrimo Screen dug er fremstillet af glasfibertråde belagt med svært brændbart PVC belægning og leveres i farver i henhold til Acrimo Screen dug kollektion. Metaldele er antikorosive og kræver derfor ingen vedligeholdelse. Profiler leveres som standard i alu eller hvidlakerede RAL 9010. Andre farver på profiler og dug kan leveres mod tillæg i såvel pris som leveringstid.

Systemet kan desuden leveres med speciel lystæt dug, til brug som udvendig mørklægning.

Ved bestilling skal der altid oplyses færdigmål. Totalbredde og total højde. Ved drejestangsbetjening vil overkasse altid være 12 mm bredere end sidestyrenes totalbredde. Kontakt os og hør mere på telefon 46 35 18 36 eller på e-mailen info@magnild-gardiner.dk. Vi er beliggende i Roskilde nær Køge og København.

Fabriksvænget 18 , 4130 Viby Sj., +45 46 35 18 36, info@magnild-gardiner.dk 

Copyright © 2023 Magnild-gardiner.dk All Rights Reserved