EN LØSNING FOR HVERT ET VINDUE

Telefon: 46 35 18 36

Mail: info@magnild-gardiner.dk

Åbningstider

Mandag – fredag fra kl. 9.30 til 16.00

Lørdag lukket

Vinduesmarkise og faldarmsmarkise i Roskilde

En faldarmsmarkise / vinduesmarkise bruges til vinduer og altaner. Markisens udfaldsvinkel sikrer, at den beskytter effektivt mod selv lavtstående sol, hvilket har betydning for indeklimaet og beskytter inventaret.

Alle dele på en faldarmsmarkise er fremstillet i vedligeholdelsesfri materialer: Aluminium med natureloxeret overflade. Markisens valse er monteret i en aluminiumskassette, som beskytter dugen, når markisen er rullet ind. Enkel og solid markise som er meget vindstabile og anvendes ofte til vinduer i boliger og ejendomme.

Betjening af vinduesmarkise / faldarmsmarkise

En faldarmsmarkise fås i flere typer med arme i 3 faste lås bare udfaldsvinkler eller trinløs indstilling af udfaldsvinkel. Betjeningen, som kan være udvendig eller indvendig, fås med bændel, drejestang eller motor evt. med automatisk sol- og vindstyring.

For at dække for sidesol kan markisen gøres bredere end vinduet. Armenes længde og udfaldsvinkel bestemmer det areal som markisen skal dække over og skygge for.

Max. Udfaldsvinkel er fra 90 – 120 grader alt efter armlængde og bredde.​ Kontakt os allerede i dag på telefon 46 35 18 36 eller skriv en e-mail til info@magnild-gardiner.dk for at høre mere om en vinduesmarkise / faldarmsmarkise. Vi er beliggende i Roskilde nær Køge og København.

Få et uforpligende tilbud​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Københavnsvej 77, 4000 Roskilde, +45 46 35 18 36, info@magnild-gardiner.dk 

Copyright © 2013 Magnild-gardiner.dk All Rights Reserved