EN LØSNING FOR HVERT ET VINDUE

Telefon: 46 35 18 36

Mail: info@magnild-gardiner.dk

Markiser med 5 års garanti

Magnild Markiser – Kvalitet i alle led. I samarbejde med Faber og Acrimo markiser kan vi præsentere et af Danmarks bredeste model-programmer indenfor kvalitetsmarkiser. 

Vi har lagt vægt på stor styrke og høj kvalitet i alle led, som er med til at sikre en flot og etisk løsning, som kan holder i mange år. Vi giver 5 års garanti på din markise, og kommer du fra Lejre, Taastrup, Køge, Hedehusene eller omegn, du kan med fordel kigge forbi vores gardinbutik i Roskilde og se udvalget.

Et samspil af flere faktorer

Valget af markiser og gardiner er et samspil af flere faktorer. Husets arkitektur, placering på huset, monteringsmuligheder samt størrelse. Alle faktorer, som er afgørende for valg af designet på markise samt markisemodel.

Vores markiser er fremstillet i vedligeholdelsesfrie materialer

Alle vores markiser og deres dele er fremstillet i vedligeholdelsesfrie materialer. De bevægelige dele er konstrueret med høj brudstyrke. En stor del af vores modeller leveres som standard pulverlakeret i RAL 9006 grå og RAL 9010 hvid.

Stort udvalg af markiseduge i forskellige farver og mønstre

Vores markiseduge leveres i et stort udvalg af forskellige farver og mønstre til konkurrencedygtige priser. Vores duge fremstilles i lysægte og vejrbestandig acrylstof, som er behandlet med Teflon®-nanoteknik, for at opnå effektive smudsafvisende egenskaber.


Alle stoffer til markiser testes grundigt for blandt andet lysægthed, så de lever op til vores krav om minimal falmning. En god dug til en markise holder normalt 10–15 år.


Køb en markisedug i metermål

Ønsker du at skifte dug på en eksisterende markise, eller et altanforstykke, så klarer vi også den opgave. Du har også mulighed for at købe dug til markiser i metermål til en fordelagtig pris.


Inspirationshus med markiser i Roskilde

Oplev flere modeller præsenteret i Magnilds afdeling for markiser i Roskilde - stedet hvor vi skaber velvære for dig, din familie og dine venner. Ønsker du hjælp og inspiration til valg af markise, står vores uddannede personale altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon 46 35 18 36 eller send en e-mail til info@magnild-gardiner.dk for yderligere information eller spørgsmål.

Få besøg af vores markisebus

Få besøg af vores markisebus og lad vores markisefolk hjælpe dig med råd og vejledning. Vi giver gerne et tilbud på både markiser og gardiner. Vi søger for opmåling samt alt vedr. montage af din markise. Din garanti for faglig udførelse.

Hvis der skal udføres el-arbejde i forbindelse med markiseopsætning, kan vi også hjælpe med en autoriseret el-installatør. Se følgende typer her:Meget mere om markiser

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fabriksvænget 18 , 4130 Viby Sj., +45 46 35 18 36, info@magnild-gardiner.dk 

Copyright © 2023 Magnild-gardiner.dk All Rights Reserved