EN LØSNING FOR HVERT ET VINDUE

Telefon: 46 35 18 36

Mail: info@magnild-gardiner.dk

​Ferie lukket fra 13/7 til og med 27/7.

Markiser i Roskilde

Magnild Markiser – Kvalitet i alle led. I samarbejde med Faber og Acrimo markiser, kan vi præsentere et af Danmarks bredeste model- programmer indenfor kvalitets markiser. Vi har lagt vægt på stor styrke og høj kvalitet i alle led, som er med til at sikre en flot og etisk løsning, som kan holder i mange år.

Vi giver 5 års garanti på din markise.

Et samspil af flere faktorer

Valget af markiser og gardiner er et samspil af flere faktorer. Husets arkitektur, placering på huset, monterings muligheder samt størrelse. Alle faktorer, som er afgørende for valg af designet på markise samt markise model.

Materiale

Alle vor markiser og deres dele, er fremstillet i vedligeholdelsesfrie materialer. De bevægelige dele er konstrueret med høj brudstyrke. En stor del af vore modeller leveres som standard pulverlakeret i RAL 9006 grå og RAL 9010 hvid.

Dug

Vores markiseduge leveres i et stort udvalg af forskellige farver og mønstre. Vores duge fremstilles i lysægte og vejrbestandig acrylstof, som er behandlet med Teflon®-nanoteknik, for at opnå effektive smudsafvisende egenskaber.

Alle stoffer til markiser testes grundigt for blandt andet lysægthed, så de lever op til vores krav om minimal falmning. En god dug til en markise holder normalt 10–15 år.

Skift markiseduge

Ønsker du at skifte dug på en eksisterende markise, eller et altanforstykke, så klarer vi også den opgave. Du har også mulighed for at købe dug til markiser i metermål.

Inspirationshus med markiser i Roskilde

Oplev flere modeller præsenteret i Magnilds afdeling for markiser i Roskilde nær Køge og København, stedet hvor vi skaber velvære for dig, din familie og dine venner. Ønsker du hjælp og inspiration til valg af markise, står vores uddannede personale altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon +45 46 35 18 36 eller send en e-mail til info@magnild-gardiner.dk.

Markisebus

Få besøg af vores markisebus og lad vores markisefolk hjælpe dig med råd og vejledning. Vi giver gerne et tilbud på både markiser og gardiner. Vi søger for opmåling samt alt vedr. montage af din markise. Din garanti for faglig udførelse.

Hvis der skal udføres el-arbejde i forbindelse med markiseopsætning, kan vi også hjælpe med en autoriseret el-installatør. Se følgende typer her:Meget mere om markiser

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Københavnsvej 77, 4000 Roskilde, +45 46 35 18 36, info@magnild-gardiner.dk

Copyright © 2013 Magnild-gardiner.dk All Rights Reserved