EN LØSNING FOR HVERT ET VINDUE

Telefon: 46 35 18 36

Mail: info@magnild-gardiner.dk

Udestue / Pergolamarkiser

Pergolamarkiser anvendes især til rytterlys, udestuer og andre store glaspartier, hvor der ønskes den bedst mulige afskærmning af solen.

Pergolamarkiser løber langs glaspartiet, så man opnår en diskret løsning. Pergolamarkiser, der kun leveres med motor, er udstyret med modtræk i for bommen, så dugen altid er spændt helt ud.

Pergolamarkiser 7500

​​Materialer

Alle markisens dele er fremstillet i vedligeholdelsesfri materialer. Kraftige fjedre er indbygget i valsen for en optimal spænding af dugen. I sidestyrene sørger en tandrem for en stabil og rolig ind- og udrulning af dugen. Pergolamarkiser leveres som standard med hvidlakerede profiler og beslag. Mod tillæg kan markisen lakeres i samtlige RAL-farver.

Dug

Dugen fås i 2 forskellige udførelser: Markisedug af acrylstof eller Soltis screen dug som begge kan leveres i et stort udvalg af farver.

Betjening

Pergolamarkiser betjenes med motor, hvortil der kan tilkobles sol- og vindstyring samt fjernbetjening. For at sikre mod uhensigtsmæssig brug af markisen, anbefales det, altid at benytte sol/vind automatik med temperaturføler.

Montering

Pergolamarkiser monteres med sidestyr i hver side som fastgøres i karm eller lign. Kassetten monteres fast i toppen af sidestyrene. Ved udfald på 350 cm og derover med leveres 1 stk. dugstøtterør. Ved hældning under 20° anbefales det at montere flere dugstøtterør.

Pergola 7700 fritstående

​Generelt

Acrimo 7700 Pergolamarkise er en fritstående afskærmning eller en markise på ben. Hældningen kan indstilles mellem 0-35°. En hældning på min. 15-20° anbefales. Pergolamarkiser kan også forsynes med rullegardin i front samt læskærme i siderne.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere omkring udestuemarkiser / pergolamarkiser på telefon 46 35 18 36 eller på e-mailen info@magnild-gardiner.dk. Vi er beliggende i Roskilde nær Køge og København.

Materialer

​Alle markisens dele er fremstillet i vedligeholdelsesfri materialer. Kraftige fjedre er indbygget i valsen for en optimal spænding af dugen. I sidestyrene sørger et trækbånd med kevlarkerne for en stabil og rolig ind- og udrulning af dugen. Pergolamarkiser leveres som standard med hvidlakerede profiler og beslag. Mod tillæg kan markisen lakeres i samtlige RAL-farver.

Dug

Dugen fås i 2 forskellige udførelser: Markisedug af acrylstof eller Soltis screendug som begge kan leveres i et stort udvalg af farver.

Montering

Kassetten monteres på væg med 2 stk. monteringsbeslag, kan også monteres i loft med ekstra vinkelbeslag. Sidestyr fastmonteres i hver side af kassetten og i front monteres den på de fritstående ben. Benene skal fastgøres i stabilt underlag. Der medfølger dugstøtterør i antal som vist på prisliste. Ved hældning under 20° anbefales det at montere flere dugstøtterør.

Betjening

Pergolamarkiser betjenes med motor, hvortil der kan tilkobles sol- og vindstyring samt fjernbetjening. For at sikre mod uhensigtsmæssig brug af markisen, anbefales det, altid at benytte sol/vind automatik med temperaturføler.

Bemærk: Anlægget kan ikke seriekobles men kun betjenes med 1 motor pr. anlæg. Selve stellet kan sammenkobles med dobbeltstyr i midten.

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fabriksvænget 18 , 4130 Viby Sj., +45 46 35 18 36, info@magnild-gardiner.dk 

Copyright © 2023 Magnild-gardiner.dk All Rights Reserved